Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Січень » 28 » відгук про захід
17:48
відгук про захід


25 січня в актовій залі нашого училища відбулося святкування дня студента.

Кожна з груп другого  курсу приймала участь. Номери були підготовані у жанрі КВН. Це було надзвичайно весело, тому що реалії студентського життя виглядали дуже кумедно. Жюрі виставляли оцінки, але в кінці Лихман Максим Сергійович оголосив переможцями усіх, що стало приємною несподіванкою. Не менш приємним було те, що кожна група отримала коробку смачного печива. Всі були задоволені, адже ми, студенти, любимо поласувати солодким.

      Стосовно нашої групи, В-21, це свято стало чудовою нагодою в який раз зібратися разом та повеселитися. Клопоти, що випали на нашу долю, зблизили нас ще більше. Кожен захід який ми готуємо разом, робить нас дружнішими та ріднішими. Напередодні свята, я з дівчатами  чудово провели час, готуючи сценки, шукаючи музику та інші потрібні нам речі ми, на диво, дізналися багато нового одна про одну.

       Такі свята потрібні нашому училищу. Вони розфарбовують життя в яскраві барви та дарують  багато посмішок. Шкода, лише, що воєнний ліцей залишився осторонь. Усі присутні було задоволені, що відвідали цей захід, тому що кожен отримав величезний заряд позитиву.

                                                                                                                  Студентка групи В - 21

                                                                                                                  Духно Владислава Анатоліївна
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 460 | Додав: ЯТВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: